А я хочу попіарити трохи мініатюрки. В останньому замовленні мені прийшла Zelemnia Midas, і, хоча рослинка сама невелика, дорогу вона перенесла дуже добре, купа коренів, квітконіс з бутонами (який незабаром процвів), наразі виростила майже новий ріст, а з попереднього процвіла букетом. Так що навіть невеликі рослинки звідси однозначно треба брати:)
Покажу, на що звернула увагу:
Ceratostylis rubra . Надзвичайно невибаглива мініатюрка з яскравими квітами. дуже охоче цвіте і розростається. У мене росла і регулярно квітла кілька разів на рік. На жаль, через гниль втратила рослинку, а отже, хочу замовити ще раз
Epidendrum porpax (Epidendrum peperomia) . Ще одна мила міні. росте дуже охоче, можно вирощувати як на блоці, так і в горщику. Фото з сайту ферми:
Onc.pumilum. Яскрава позитивна квіточка:) Фото з сайту ферми:
Phal. appendiculata × pulcherrima. Красиве дитя не менш красивих батьків) До того ж, судячи з фото, вже явно доросла, готова до цвітіння рослина! Фото з сайту ферми:
Arachnis Maggie Oei (variegata). Не знаю як ви, а я не можу пройти повз таку красу) приємно дивитись і на неквітуючу рослину. однозначно треба брати! Фото з сайту ферми:
Neost.Lou Sneary (Neofinetia falcata × coelestis blue) . Ароматне, ніжне, невисоке створіння - що ще треба для щастя?) Фото з сайту ферми:
Приєднуйтесь