Пирог из картофельного теста с луком, укропом и сыром.

Модератор: Sventana
Ням-нямочка. Я тоже хочу, но яблоки пока еще сама почистить не могуoleftina писал(а):У меня яблочный пирог, типа шарлотки
Не, ну как это? Испечь пирог и не снять пробу? Не правильно этоoleftina писал(а):Вот думала на ночь не есть, отложить до завтра. Теперь видно придется кусочек схомячить.
Это по вкусу. Мы считаем, что лука много не бываетSventana писал(а):лука много уходит на пирог?
Рецептів цих ще не давала, там 3 види печиваAnnoli писал(а):Тина,
А рецепт цих печенєк вже десь був? Якщо ні, будь ласочка, дайте. Я давно вже марю спробувати печиво напекти.
Аня, золоті у тебе ручки, творча людина здібна у всьому.Valita писал(а):Нещодавно був день народження у мами. А рідним і коханим людям завжди хочеться зробити щось надзвичайне:) Для мене давно вже був викликом торт з мастикою, отже ним я й зайнялась - і от що з цього вийшло:)
Аня, тут, як на мене, вся фішка в пудрі, оскільки, за рахунок пудри воно має саме такий вигляд і не розповзається при випіканні, саме печиво не є дуже солодким, ця скоринка додає свою "ізюминку"Valita писал(а):
Інна, Ви мене зацікавили м'ятно-шоколадним печивом, хочу тепер зробитиПитаннячко - як гадаєте, можна його зверху не посипати пудрою і цукром? Хочеться трошки адаптувати рецепт до свого режиму харчування
К фоткам рецептик приложиValita писал(а):А у мене в процессі смачнюще дієтичне вівсяне печиво:) скоро покажу фото;)
И мне, и мнеAnnoli писал(а):А меня прям печивка принеси
Вика, это все сырое?Sventana писал(а):В составе: картофель кружочками, грибы, фарш индюшачий, лук
Да , сырое.Ирэна писал(а):Вика, это все сырое?Sventana писал(а):В составе: картофель кружочками, грибы, фарш индюшачий, лук
Что ж ты делаешьИрэна писал(а):Бисквитно-ореховый торт со сливочным кремом.
Наверстываю упущенноеSventana писал(а):Что ж ты делаешь